T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mustafa AKÇA - Okul Müdürü

12.04.1979 yılında Anatlya´da doğdu. Eğitim hayatına Antalya´da başlayıp S.D.Ü. Burdur eğitim Fakültesi Coğrafya Bölümünden 2001 yılı Haziran ayında mezun oldu.

Meslek hayatına 2001 Eylül ayında Şırnak İli Silopi İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı. 2003 yılından itibaren aynı okulda Okul Müdürü olarak görevlendirildi. 2004 yılı Ağustos ayından itibaren dört yıl Giresun İlilimiz Espiye İlçesinde çalıştıktan sonra 2008 yılında Önce Antalya Korkuteli ardından eş durumu tayini ile Kumluca´da öğretmen olaraka göreve başladı. 80. Yıl Beykonak ve Durali Yazıcı İlkjöğretim Okulu´nda Müdür Yardımcısı Vekili görevinde bulundu. Mavikent Anadoılu Lisesi Kurucu Müdür, Müdür Yardımcısı ve Beykonak Kız Meslek Lisesi Kurucu Müdürlüğü görevini yaptı.

2012 yılında görevde yükselme sınavı ile Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Sonra Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirildi. Mavkent Anadolu Lisesi Müdürlüğü yaptı. Kumluca Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı iken 30 Haziran 2016 tarhinde Kumluca Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne Okul Müdürü olarak atandı. Toros Üniversitesi´de Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisnsını tamamladı. Evli ve üç çocuk babasıdır.